Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Brannalarm

Usikker på om du slo av kaffetrakteren? Husket å slå av komfyrplater? Med en bortefunksjon kan du være trygg på at elektriske apparater og lys slås av når du forlater boligen.

 

Smart-house beskytter hjemmet ditt og sørger for full sikkerhet og rask varsling ved både brann, innbrudd og vannlekkasje. Sirenen er felles og med forskjellige alarmlyder for enkelt å avgjøre hvilken alarm som er utløst.

 

Med komfyrvakten registreres overoppheting av komfyren og strømtilførselen kuttes automatisk før det oppstår brann.

 

Ved røykutvikling vil du raskt bli varslet gjennom sirenen i boligen. Samtidig varsles du med en tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg. Alt lys kan tennes for effektivt å lyse opp rømningsveier.

 

Branntilløp i oppvaskmaskin

Usikker på om du slo av oppvaskmaskinen, kaffetrakteren eller strykejernet? Med en bortefunksjon kan du være trygg på at elektriske apparater er avslått når du forlater boligen.

 • Brannårsaker

  Hovedårsaken til de fleste branner skyldes feil bruk av og feil i elektrisk utstyr. Brannårsaker er tørrkoking/overoppheting på komfyren, tildekking av elektriske ovner og uforsiktig bruk av elektriske apparater. Vaskemaskiner, oppvaskmaskiner, tørketromler, kjøle-/fryseapparater står også høyt oppe på listen av brannårsaker rundt om i de norske hjem.

 • Full sikkerhet både hjemme og borte

  Røykvarslere i alle oppholdsrom og soverom sørger for full sikkerhet og trygghet enten du ligger og sover eller er borte. Ved røykutvikling eller brann utløses sirenen i boligen, og alt lys tennes samtidig som tekstmelding sendes  til mobiltelefon. Enten du er hjemme eller borte får du raskt beskjed om at brannalarmen er utløst.

 • Evakuering av bolig

  Alt lys kan tennes for effektivt å lyse opp rømningsveier for en enklere evakuering av boligen.

 • Felles sirene for alarmer

  Sirenen for varsling av vann-, brann- og innbruddsalarm er felles, men adskilles ved sirenelyden. Du vil derfor hurtig avgjøre hvilken alarm som er utløst.

 • Varsel med sirene og tekstmelding

  Ved røykutvikling eller brann utløses sirenen i boligen samtidig som tekstmelding sendes  til mobiltelefon. Enten du er hjemme eller borte får du raskt beskjed om at brannalarmen er utløst.

 • Komfyrvakt

  Mange boligbranner tilberedes bokstavelig talt på komfyren. Tørrkoking, tørrsteking og overoppheting av olje/frityr er årsak til mange boligbranner.

   

  Med komfyrvakt registreres overoppheting av komfyren, og  strømtilførselen kuttes automatisk.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no