Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger
Smart-house
Om Oss
Kontakt Oss

Byggautomasjon

Stort nærings-/kontorbygg der også parkeringshus er inkludertCarlo Gavazzi har løsninger for å styre, regulere og overvåke signaler i større installasjoner som kontorbygg, offentlige bygg, kjøpesenter, hoteller, sykehus, skip, gatebelysning, stadionbelysning, parkeringsautomatikk, etc.

 

Systemintegrasjon og kommunikasjonsgrensesnitt

For å imøtekomme behovet for større grad av systemintegrasjon, er kommunikasjon og kommunikasjonsgrensesnitt et satsingsområde. Mange av våre produkter leveres i dag med mulighet for RS485 MODBUS kommunikasjon. I tillegg til dette leveres en rekke produkter med MBUS, BacNet eller Ethernet grensesnitt.

 

Feltutstyr og frekvensomformere

Carlo Gavazzi har stort produktsortiment innenfor feltutstyr, som bl.a. co2-sensorer, luftfuktighetssensorer, temperatursensorer, lux-sensorer, trykktransmittere, differansetrykkgivere, regulatorer osv. Vi har også et stort sortiment på frekvensomformere fra Control Techniques.

 

Avanserte løsninger for Energiinnsamling

Som en ledende leverandør av energimeter og nettanalysatorer kan vi anvende denne kompetansen til å bygge opp avanserte løsninger for måling og energiinnsamling av energidata.

 

Dupline bussystem for signaloverføring og signalinnsamling

Carlo Gavazzi utviklet tidlig på 80-tallet noe som viste seg å bli et av verdens eldste bussystem. Bussystemet Dupline ble lansert i 1984 og er benyttet i mer enn 150.000 installasjoner over hele verden. Med Dupline har vi løst alle typer utfordringer. Typiske applikasjoner er overføring av både digitale og analoge signaler over lengre avstander, opp til 10 km overføringsdistanse uten bruk av forsterker.

 

 

Se brosjyre om våre produkter og løsninger for byggautomatisering.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no