Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Er Vinduer og Dører lukket?

Du behøver ikke gå gjennom hele huset for å sjekke om vinduer og dører er lukket før du forlater boligen. Med Smart-house styresystem har du full kontroll.

 

På et kontrollpanel  kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk kan du forlate boligen og være trygg på at dører og vinduer er lukket.

 

Fra kontrollpanelet eller med en liten fjernkontroll på nøkkelknippet, kan du aktivere en bortefunksjon. Med denne funksjonen kan eksempelvis innbruddsalarm aktiveres, lys slås av, varmen senkes, elektriske apparater som f.eks. kaffetrakter og komfyrplater slås av.

Stue med åpen verandadør

Glemt å lukke døren til terrassen? Fra et display ved utgangsdøren vil du se at vinduer og dører er lukket før du forlater boligen.

 • Sjekk status på kontrollpanel

  På et kontrollpanel  kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk på eksempelvis en liten fjernkontroll på nøkkelknippet kan du forlate boligen og være trygg på at dører og vinduer er lukket.

 • Aktivering av bortefunksjon

  Du behøver ikke gå gjennom hele huset for å sjekke om vinduer og dører er lukket før du forlater boligen.  På et kontrollpanel  kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk kan du forlate boligen og være trygg på at dører og vinduer er lukket.

 • Innbruddsalarm

  Ved innbrudd blir du varslet av sirenen i boligen samtidig som man mottar en tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed uansett hvor du befinner deg.

 • Automatisk åpning/lukking

  Smarthuset kan enkelt programmeres til å låse eller låse opp utgangsdøren. Om noen ønsker inn i boligen mens du er borte, kan du på en enkel måte sende tekstmelding som vil låse opp inngangsdøren i en fast innstilt tidsperiode.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no