Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

En helt vanlig Smart-house hverdag

Med Smart-house har du full kontroll over innen- og utendørs belysning. Temperaturen senkes når du er borte fra boligen eller ligger og sover.

 

Persienner og markiser styres etter lys, vær- og vindforhold. Du har alarm for innbrudd, brann og vannlekkasje. Vanntilførselen stoppes automatisk. Ventilasjonssystemet integreres i Smart-house. Komfyrvakt kutter automatisk strømtilførselen til komfyren ved overoppheting og brann-tilløp. Du kan integrere styring av stikkontakter der du tilkobler elektriske apparater som strykejern, kaffetrakter, vaskemaskin etc. for å redusere og hindre faren for brann. Du kan forlate boligen og være sikker på at dører og vinduer er lukket.

Mulighetene er mange -

Begrensningen er kun din egen fantasi!

To stoler og bord forans peis med fyr i, samt trapp til andre etasje. Spot'er i taket med lysstyring.

Full kontroll over belysning og varme. Med kun ett trykk på eksempelvis en fjernkontroll sørger du for den rette stemningen.

 • Når du forlater boligen

  Boligen settes i bortestilling. Innbruddsalarm aktiveres. Lys slås av. Styring av stikkontakter sørger for at f.eks. kaffemaskin, strykejern og komfyr er avslått. Markiser og persienner styres etter vær- og vindforhold. Du forlater boligen trygg på at vinduer og dører er lukket og innbruddsalarm er aktivert.

 • Mens du sover

  Brødbakemaskinen starter. Varmen økes til komforttemperatur. Du vekkes med behagelig musikk fra radioen. Persienner åpnes for å slippe inn morgensolen. Du kjenner duften av nytraktet kaffe og nystekt brød. Belysningen i huset tennes. Alt dette mens du ennå befinner deg under dynen.

 • Mens du er borte

  Når du er borte vil smarthuset overvåke boligen din, og alle unormale hendelser kan varsles til mobiltelefon.

   

  Smarthuset har integrert simulert beboelse som kan lagre og spille av din døgnrytme. Avspillingen kan aktiveres sammen med bortefunksjon eller feriefunksjon. Med simulert beboelse vil du redusere sjansen for innbrudd.

 • Når du kommer hjem

  På jobb? Tidligere hjem enn vanlig? På ferie? Barn som kommer alene hjem fra skolen? Med en PC, smarttelefon eller nettbrett kan du til enhver tid sjekke status eller styre funksjoner. Eksempelvis heve temperaturen, slå på lys i rom du ønsker det, slå av innbruddsalarm.

 • Forskjellige lysscenarier

  Du kan lage forskjellige lysscenarier. Middag for to? Selskap med gode venner? Riktig leselys til en avslappende stund foran peisen med en god bok? Fullt lys når du gjør husarbeid? Hyggekveld foran TV?

   

  Med ett trykk sørger du for den riktige stemningen. Når du har hendene fulle av tøy til vask er det behagelig om lyset tennes automatisk når du går inn i vaskerommet. Det samme kan også gjøres i f.eks. kjellerrom, gang, garderober, WC, etc.

 • Om kvelden

  Utebelysningen slår seg på når det mørkner. Det samme kan også gjøres med belysningen innendørs. Man kan lage forskjellige lysscenarier tilpasset enhver situasjon og stemning. Når du går til sengs kan du slukke lys og redusere varmen med en bryter ved sengen, og huset settes i nattstilling.

 • Finn roen og sov godt!

  Du kan gå til sengs med full sikkerhet om at dører og vinduer er lukket. At eksempelvis vaskemaskin, tørketrommel, komfyr og kaffetrakter er avslått.

   

  Temperaturen senkes til ønsket temperatur mens du sover.

 • Om natten

  Lys og varme befinner seg i en ønsket nattstilling. Mørke områder rundt boligen opplyses hvis noen kommer inn på eiendommen. Samtidig kan belysning tennes i  valgte soner for å simulere at man har våknet.

   

  Vanningsanlegg kan starte automatisk til faste tider, gjerne ved varme sommernetter.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no