Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger
Smart-house
Om Oss
Kontakt Oss

Energiovervåking

Stort kontorbygg sett fra utsiden med innsyn til kontorlandskaper i flere plan.Carlo Gavazzi tilbyr et omfattende leveringsprogram på komponenter og systemer for måling av energi-/kWh, effekt og nettkvalitet.

 

Vi leverer både måleutstyr for direkte måling og for måling via strømtransformatorer. For seriell overføring av måleverdier til for eksempel SD-anlegg, kan vi tilby utførelser med RS485 MODBUS, MBUS, Ethernet eller BACnet IP grensesnitt. Via seriell kommunikasjon er det i tillegg til effekt (kW) og energiforbruk (kWh), mulig fra vårt måleutstyr å lese alle relevante parametere som spenning (V), strøm (A), reaktiv effekt (kVAr), reaktiv energi (kVArh), tilsynelatende effekt (kVA), fasevinkel (cosϕ), overharmoniske strømmer og spenninger (THD), driftstimer osv.

 

Vårt store leveringsprogram på delbare strømtransformatorer i kombi-nasjon med kompakte målere, gjør at vårt måleutstyr er velegnet også for ettermontasje. Med våre WEB-baserte dataloggere, kan vi tilby enkle løsninger for logging og visualisering av energidata.

 

Se brosjyre om våre produkter og løsninger innen byggautomasjon.

 

 

Standard og delbar strømtransformator, måleverdiomformer, datalogger, energi-/kwh målere, nettalalysatorer

Standard strøm-transformatorer

Delbare strøm-transformatorer

Måleverdi-

omformere

Dataloggere

Energi-/kWh-

målere

Nettanalysatorer

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no