Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Funksjoner i Smart-House

Med Smart-House har du full kontroll over inne-/utebelysning med f.eks. dag-/nattstilling eller forhåndsprogrammerte scenarier. Temperaturen senkes når du er borte fra boligen eller ligger og sover. Du har alarm for innbrudd, brann og vannlekkasje. Ved vannlekkasje stoppes vanntilførselen automatisk. Komfyrvakt kutter strømtilførselen automatisk ved overoppheting og branntilløp. Persienner og markiser styres etter vær- og vindforhold. Du kan være sikker på at dører og vinduer er lukket, og at elektriske apparater er avslått når du forlater boligen.

 

Nettbrett. Alle funksjoner i smarthuset kan styres, kontrolleres og reguleres med iPad og andre nettbrettSmarttelefon. Alle funksjoner i smarthuset kan styres, kontrolleres og reguleres med iPhone eller andre smarttelefonerBrukervennlighet med smartenheter

Alle funksjoner kan styres og kontrolleres med eksempelvis fjernkontroll, PC, smarttelefon, nettbrett, etc.

Der kan du slå av og på belysning, dimme lys opp/ned, justere romtemperatur, åpne/lukke persienner, se energiforbruk, etc.

Med andre ord kan du ha full kontroll med smarthuset enten du er hjemme eller borte.

Stue med sofagruppe, tv og panoramavinduer

Belysningen kan tilpasses forskjellige situasjoner og stemninger, og solskjerming styres etter vær- og vindforhold.

 • Styring av Lys

  Full kontroll over  både innendørs og utendørs belysning. Belysningen kan tilpasses forskjellige situasjoner og stemninger. Det skapes en god atmosfære når de små lampene rundt i stuen tennes, og de store lampene dimmes eller slukkes. Lys kan styres automatisk, ved bevegelse eller tidsstyres.

 • Styring av Varme

  Full kontroll over temperaturen døgnet rundt med dag-/nattstilling av temperatur. Smart-House har løsninger for å styre alt fra panelovner og varmekabler til varmepumper og vannbåren varme, og man lage forskjellige klimasoner som f.eks. stue, soverom, vaskerom og boder.

 • Styring av Ventilasjon

  Ventilasjonssystemet kan på en enkel måte integreres. Avtrekksvifte på våtrom kan styres automatisk eller i kombinasjon med lys- og tidsstyring. Med også å styre varme og solskjerming får man et godt inneklima til alle tider av døgnet.

 • Stikkontakter og Elektriske apparater

  Du kan integrere styring av stikkontakter der du tilkobler elektriske apparater som strykejern, tørketrommel, komfyr,  mobilladere, kaffetrakter, brødrister o.l.

   

  Du kan trygt forlate boligen og være sikker på at alle elektriske apparater er avslått.

 • Dører og vinduer

  Du behøver ikke gå gjennom hele huset for å sjekke om vinduer og dører er lukket før du forlater boligen.

   

  På et kontrollpanel  kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk kan du forlate boligen og være trygg på at dører og vinduer er lukket.

 • Solskjerming

  Motoriserte markiser, persienner eller lameller kan styres etter tid, temperatur, vær- og vindforhold. I kombinasjon med varmestyring er du sikret et godt inneklima til alle døgnets tider.

 • Brannalarm

  Usikker på om du slo av kaffetrakteren? Husket å slå av komfyrplater? Med en bortefunksjon kan du være trygg på at elektriske apparater og lys slås av når du forlater boligen. Ved røykutvikling og brann blir du varslet av sirenen i boligen og tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg.

 • Innbruddsalarm

  Ved aktivering av en bortefunksjon slås innbruddsalarmen automatisk  på når du forlater boligen. Ved innbruddsalarm blir du varslet gjennom sirenen i boligen og tekstmelding på mobiltelefon. Uansett hvor du befinner deg får du raskt beskjed om at noe er galt.

 • Vannlekkasje

  Vannlekkasje oppdages på et tidlig tidspunkt, og vanntilførselen stenges automatisk. Sirenen i boligen utløses, og samtidig sendes en tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg.

 • Komfyrvakt

  Komfyrvakten registrerer overoppheting av komfyren og kutter strømtilførselen automatisk før det oppstår brann.

  I alle nye elektriske installasjoner og ved rehabilitering av det gamle elektriske anlegget, er det nå påbud om fast installert komfyrvakt.

 • Garasjedører og porter

  Med ett enkelt trykk på en fjernkontroll, eller smarttelefon for den saks skyld, kan du åpne garasjeporten. Samtidig tennes lyset i oppkjørselen. Når du nærmer deg inngangspartiet tennes lyset i entreen. Belysningen ellers i hjemmet kan videre tennes automatisk til forhåndsdefinerte lyssettinger.

 • Lyd og Bilde

  Smart-House kan integreres med lyd og bilde fra Bang & Olufsen.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no