Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Garasjedører og porter

Med Smart-House har du full kontroll over garasjedører og porter. Fra det øyeblikket du ankommer gårdsplassen, gir Smarthouse deg den komfortable følelsen av å komme hjem.

 

Med ett enkelt trykk på en smarttelefon eller en liten fjernkontroll på nøkkelknippet, kan du åpne garasjeporten. Samtidig tennes lyset i oppkjørselen. Når du nærmer deg inngangspartiet tennes lyset i entreen, og gir deg den varmeste velkomst. Belysningen ellers i hjemmet kan videre tennes automatisk til forhåndsdefinerte lyssettinger.

Hus med innebygd garasje med to porter.

Med en fjernkontroll på nøkkelknippet kan du med ett enkelt trykk åpne garasjeporten samtidig som lys tennes i oppkjørselen og andre ønskede steder i hjemmet.

 • Velkommen hjem!

  Når du ankommer gårdsplassen kan du med en liten fjernkontroll på nøkkelknippet åpne porter og garasjedører. Samtidig tennes lys i oppkjørsel, entrè og eventuelt andre steder i boligen.

 • Garasjedører

  Garasjedøren kan åpnes med ett enkelt trykk på en smarttelefon eller en liten fjernkontroll på nøkkelknippet. Samtidig tennes lys i oppkjørsel, entrè og eventuelt andre steder i boligen.

 • Belysning

  Når du ankommer gårdsplassen kan du med en smarttelefon eller en liten fjernkontroll på nøkkelknippet åpne garasjedøren. Samtidig tennes lys i oppkjørsel, entrè og eventuelt andre steder i boligen.

 • Porter ved innkjørsel

  Porten til oppkjørselen kan åpnes med ett enkelt trykk på en smarttelefon eller en liten fjernkontroll på nøkkelknippet. Samtidig tennes lys i oppkjørsel, entrè og eventuelt andre steder i boligen, og garasjedøren åpnes.

   

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no