Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Smart-House i hytter og fritidsboliger

Det er mange gode grunner for å velge en løsning for automasjon i fritidsboliger og hytter. Med "Ring hytten varm" har du komforttemperatur når du ankommer. Smart-house har integrerte funksjoner som sørger for effektiv frostsikring.

 

Når du reiser kan du være sikker på at komfyr og elektriske apparater er avslått ved å aktivere en bortefunksjon. Varmen senkes til ønsket temperatur for å unngå frostskader. Utendørs belysning styres etter lysforhold eller bevegelse.

 

Inne- og utebelysning, varme, ventilasjon, alarmer og elektriske apparater kan programmeres slik at det fungerer nettopp etter ditt behov. Med eksempelvis fjernkontroll, smarttelefon, nettbrett, etc. har du på en enkel måte full kontroll av hytten eller fritidsboligen.  Mens du er på hytten kan du også styre og kontrollere alle funksjoner i boligen eller leiligheten din.

 

Liten sofagruppe foran peis med åpen flamme

Med ett trykk på eksempelvis en smarttelefon får du behagelig belysning til en hyggekveld foran peisen.

 • Lysstyring

  Full kontroll over  både innendørs og utendørs belysning. Belysningen kan tilpasses forskjellige situasjoner og stemninger.

   

  Det skapes en god atmosfære når de små lampene rundt i stuen tennes, og de store lampene dimmes eller slukkes.

   

  Lys kan styres automatisk, ved bevegelse eller tidsstyres.

 • Varmestyring

  Full kontroll over temperaturen døgnet rundt med dag-/nattstilling av temperatur.

   

  Smart-House har løsninger for å styre alt fra panelovner og varmekabler til varmepumper og vannbåren varme, og man lage forskjellige klimasoner som f.eks. stue, soverom, vaskerom og boder.

 • Styring av Ventilasjon

  Ventilasjonssystemet kan på en enkel måte integreres. Avtrekksvifte på våtrom kan styres automatisk eller i kombinasjon med lys- og tidsstyring.

   

  Ved også å styre varme og solskjerming får man et godt inneklima til alle tider av døgnet.

   

  Ved utløst brannalarm kan ventilasjonsanlegget programmeres til å stoppes.

 • Stikkontakter/elektriske apparater

  Ved å integrere styring av stikkontakter kan du være sikker på at alle elektriske apparater er avslått når du sover og når du forlater hytten eller fritidsboligen.

 • Dører og vinduer

  Du behøver ikke gå gjennom hele hytten eller fritidsboligen for å sjekke om vinduer og dører er lukket før reiser hjem.

   

  På et kontrollpanel  kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk kan du forlate boligen og være trygg på at dører og vinduer er lukket.

 • Solskjerming

  Dersom du har motoriserte markiser, persienner eller lameller i fritidsboligen kan de styres etter tid, temperatur, vær- og vindforhold.

   

  I kombinasjon med varmestyring er du sikret et godt inneklima til alle døgnets tider.

 • Vannlekkasje

  Vannlekkasje oppdages på et tidlig tidspunkt, og vanntilførselen stenges automatisk.

   

  Sirenen i boligen utløses, og samtidig sendes en tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg.

 • Ring hytten varm

  Send en tekstmelding for å aktivere varmen, så vil du oppnå komforttemperatur når du ankommer hytten. Hytten overvåkes og sender deg melding når noe er galt, eller temperaturen er for lav.

 • Frostsikring

  Ved å integrere varmestyringen i Smart-house installasjonen vil du på en enkel måte ha full kontroll over hytten når du ikke er til stede.

  Sett inn ønsket frostsikringstemperatur og hytten reguleres etter denne.

 • Komfyrvakt

  Komfyrvakten registrerer overoppheting av komfyren og kutter strømtilførselen automatisk før det oppstår brann, og vil samtidig utløse brannalarmen.

 • Brannalarm

  Usikker på om du slo av kaffetrakteren? Husket å slå av komfyrplater? Med en bortefunksjon kan du være trygg på at elektriske apparater og lys slås av når du forlater boligen.

   

  Ved røykutvikling og brann blir du varslet av sirenen i boligen, alt lys tennes og tekstmelding sendes til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg.

 • Innbruddsalarm

  Ved aktivering av en bortefunksjon slås innbruddsalarmen automatisk  på når du forlater hytten eller fritidsboligen.

   

  Ved innbruddsalarm blir du varslet gjennom sirenen og tekstmelding på mobiltelefon. Uansett hvor du befinner deg får du raskt beskjed om at noe er galt.

 • Lyd og bilde

  Smart-House kan integreres med lyd og bilde fra Bang & Olufsen.

 • Styring av funksjoner

  Alle funksjoner kan styres og kontrolleres med fjernkontroll, PC, smarttelefon, nettbrett, etc. Du har på en enkel måte full kontroll av boligen enten du befinner deg hjemme eller borte.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no