Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Innbruddsalarm

Smart-House beskytter hjemmet ditt og sørger for full sikkerhet og rask varsling ved både innbrudd, brann og vannlekkasjer. Ved aktivering av en bortefunksjon slås innbruddsalarmen automatisk  på når du forlater boligen.

 

Om kvelden og natten kan mørke områder rundt boligen opplyses dersom noen kommer inn på eiendommen. Samtidig, eller med en valgt tidsforsinkelse, kan belysning tennes i valgte soner for å simulere at man våknet av hendelsen.

 

Når innbruddsalarm utløses vil du motta melding på mobiltelefon og alt lys tennes i boligen. Uansett hvor du befinner deg får du raskt beskjed om at noe er galt.

Dersom innbruddsalarm utløses mottar du en sms. Uansett hvor du befinner deg får du raskt beskjed om at noe er galt.

 • Full sikkerhet både hjemme og borte

  Ved innbrudd utløses sirenen i boligen samtidig som tekstmelding sendes til mobiltelefon. Alt lys i boligen tennes. Enten du er hjemme eller borte får du raskt beskjed om at innbruddsalarmen er utløst. Ved soneinndeling av alarmen kan du også aktivere denne når du ligger og sover.

 • Utendørs Bevegelsesensor

  Om kvelden og natten kan mørke områder rundt boligen opplyses dersom noen kommer inn på eiendommen. Samtidig, eller med en valgt tidsforsinkelse, kan belysning tennes i valgte soner for å simulere at man våknet av hendelsen.

 • Innendørs Bevegelsesensor

  De allerede monterte bevegelsesensorene for lysstyring kan også anvendes for innbruddsalarm.

 • Varsling med alarm og tekstmelding

  Ved innbrudd blir du varslet av sirenen i boligen samtidig som man mottar en tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed uansett hvor du befinner deg.

 • Felles sirene for alarmer

  Sirenen for varsling av vann-, brann- og innbruddsalarm er felles. Allerede ved å høre sirenelyden kan man avgjøre hvilken alarm som er utløst.

 • Vaktselskap

  Om ønskelig kan Smart-house sende melding og knyttes til ditt lokale vaktselskap.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no