Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Smart-House i leiligheter

Det er både miljøvennlig og økonomisk å installere et styresystem for lys, varme og andre elektriske installasjoner. Med Smart-house har du full kontroll over innen- og utendørs belysning. Temperaturen senkes når du er borte fra leiligheten eller ligger og sover. I en normal Smart-house installasjon  kan du spare opptil 30% av ditt totale strømforbruk.  Med Smart-house installerer du økt komfort, energisparing og sikkerhet i hverdagen.

 

Usikker på om du slo av kaffetrakteren? Husket å slå av komfyrplater? Med en bortefunksjon kan du være trygg på at elektriske apparater og lys slås av når du forlater hjemmet.

 

Inne- og utebelysning, varme, ventilasjon, alarmer og elektriske apparater kan programmeres slik at det fungerer nettopp etter ditt behov.

 

Med eksempelvis fjernkontroll, PC, smarttelefon eller nettbrett har du på en enkel måte full kontroll av smarthuset enten du er hjemme eller borte.

Stue med sofa og sjeselong foran tv i en leilighet med panoramavinduer.

Full kontroll med styring av innendørs belysning, varme og andre funksjoner til alle døgnets tider. Med en bortefunksjon kan du være trygg på at alle elektriske apparater og lys er avslått når du forlater leiligheten.

 • Lysstyring

  Full kontroll over  både innendørs og utendørs belysning. Belysningen kan tilpasses forskjellige situasjoner og stemninger.

   

  Det skapes en god atmosfære når de små lampene rundt i stuen tennes, og de store lampene dimmes eller slukkes. Lys kan styres automatisk, ved bevegelse eller tidsstyres.

 • Varmestyring

  Full kontroll over temperaturen døgnet rundt med dag-/nattstilling av temperatur.

   

  Smart-house har løsninger for å styre alt fra panelovner og varmekabler til varmepumper og vannbåren varme. Man kan lage forskjellige temperatursoner som f.eks. stue, soverom, vaskerom og boder.

 • Styring av Ventilasjon

  Ventilasjonssystemet kan på en enkel måte integreres. Avtrekksvifte på våtrom kan styres automatisk eller i kombinasjon med lys- og tidsstyring. Ved også å styre varme og solskjerming får man et godt inneklima til alle tider av døgnet.

   

  Ved utløst brannalarm kan ventilasjonsanlegget programmeres til å stoppes.

 • Stikkontakter/elektriske apparater

  Du kan integrere styring av stikkontakter der du tilkobler elektriske apparater som strykejern, tørketrommel, komfyr,  mobilladere, kaffetrakter, brødrister o.l.

   

  Du kan trygt forlate leiligheten og være sikker på at alle elektriske apparater er avslått.

 • Dører og vinduer

  Du behøver ikke gå gjennom hele huset for å sjekke om vinduer og dører er lukket før du forlater leiligheten.

   

  På et kontrollpanel  kan du raskt se status, og med ett enkelt trykk kan du forlate boligen og være trygg på at dører og vinduer er lukket.

 • Solskjerming

  Motoriserte markiser, persienner eller lameller kan styres etter tid, temperatur, vær- og vindforhold. I kombinasjon med varmestyring er du sikret et godt inneklima til alle døgnets tider.

 • Brannalarm

  Usikker på om du slo av kaffetrakteren? Husket å slå av komfyrplater? Med en bortefunksjon kan du være trygg på at elektriske apparater og lys slås av når du forlater leiligheten.

   

  Ved røykutvikling og brann blir du varslet av sirenen i leiligheten og tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg.

 • Innbruddsalarm

  Ved aktivering av en bortefunksjon slås innbruddsalarmen automatisk  på når du forlater leiligheten.

   

  Ved innbruddsalarm blir du varslet gjennom sirenen i leiligheten og tekstmelding på mobiltelefon. Uansett hvor du befinner deg får du raskt beskjed om at noe er galt.

 • Vannlekkasje

  Vannlekkasje oppdages på et tidlig tidspunkt, og vanntilførselen stenges automatisk.

   

  Sirenen i leiligheten utløses, og samtidig sendes en tekstmelding til mobiltelefon. Du får da raskt beskjed om noe er galt uansett hvor du befinner deg.

 • Garasjedører og porter

  Med ett enkelt trykk på en smarttelefon eller en liten fjernkontroll på nøkkelknippet, kan du åpne garasjeporten. Når du nærmer deg inngangspartiet tennes lyset i entreen. Belysningen ellers i leiligheten kan videre tennes automatisk til forhåndsdefinerte lyssettinger.

 • Lyd og Bilde

  Smart-House kan integreres med lyd og bilde fra Bang & Olufsen.

 • Styring av funksjoner

  Alle funksjoner kan styres og kontrolleres med fjernkontroll, PC, smarttelefon, nettbrett, etc. Du har på en enkel måte full kontroll av leiligheten enten du befinner deg hjemme eller borte.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no