Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger
Smart-house
Om Oss
Kontakt Oss

Motorstyring

Frekvensstyring og motorstyring for reduksjon av energiforbruk med byggautomasjon og Carlo GavazziCarlo Gavazzi kan tilby en rekke forskjellige motorstyringer som dekker alt fra små 1-fase motorer til 3-fase motorer opp til 1.900 kW.

 

Leveringsprogrammet består av motorvernbrytere og kontaktorer for start/ stopp av motorlaster opp til 800A. Vi har også elektroniske kontaktorer og dreieretningsvendere. Mykstartere for myk start/stopp som ramper opp og ned motoren i hht. innstilte verdier slik at man unngår rykk og unødig slitasje på utstyr.

 

Frekvensomformere benyttes for variabel hastighetsregulering av motorer, og vi kan tilby et bredt spekter av frekvensomformere for de fleste formål opp til 1.900kW. Frekvensomformerene leveres som standard med RS485 MODBUS grensesnitt, og som opsjon tilbyr vi Ethernet, ControlNet, DeviceNet, Profibus DP, Interbus, Lon, CANopen osv., noe som gjør at frekvensomformeren passer til et hvert behov.

 

Elektriske motorer er en av de største energiforbrukere i dag. Energiforbruket reduseres ved bruk av en frekvensomformer for å styre motorens turtall og moment til lastbehovet. Dermed reduseres driftskostnadene betraktelig.

 

Se brosjyre om våre produkter og løsninger innen byggautomasjon.

 

Control Tecniques frekvensomformere, Carlo Gavazzi motorvernbrytere, kontaktorer, mykstartere elektroniske kontaktorer og dreieretningsvendere

Mykstartere

Frekvens-

omformere IP20

Frekvens-

omformere IP54

Motorvernbrytere

Kontaktorer

Elektroniske kontaktorer/

Dreieretningsvendere

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no