Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Om Carlo Gavazzi

Carlo Gavazzi er et verdensomspennende konsern med utvikling, produksjon og salg av elektroniske komponenter for industriautomasjon, byggautomasjon og energieffektive løsninger.

 

Konsernet ble grunnlagt i 1931 med hovedkontor i Milano i Italia. I dag har Carlo Gavazzi 22 internasjonale datterselskaper. I tillegg har vi agenter i mer enn 65 land. Vi er stolte av å inneha over 80 års lang kompetanse og erfaring med automasjonskomponenter.

 

Salgskontoret i Norge ble etablert i 1984. En stab av dyktige og teknisk kompetente medarbeidere ivaretar både markedsføring, logistikk, rådgivning og teknisk støtte.

 

Besøk vår hjemmeside www.gavazzi.no

 

 

Om styresystemet Smart-House

Globus

Smart-house er et varemerke fra Carlo Gavazzi - Et komplett styresystem for lys, varme, alarmer og andre elektriske installasjoner som kan programmeres slik at det fungerer nettopp etter ditt behov. Med eksempelvis fjernkontroll, PC, smarttelefon eller nettbrett har du på en enkel måte full kontroll av smarthuset enten du er hjemme eller borte.

 

Automasjon i hjemmet bidrar til bedre komfort, lavere energiforbruk og en høyere sikkerhet i hverdagen. I en normal Smart-house installasjon spare opptil 30% av ditt totale strømforbruk.

Carlo Gavazzi er et verdensomspennende konsern med salgsselskaper i 22 land. Hovedkontoret ligger i Milano i Italia.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no