Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Smart-house styresystem

Smarthouse er basert på en patentert kommunikasjonsbuss, Dupline® 2-leder bussystem, som er velutprøvd gjennom flere tiår. Takket være bussystemet kan utvidelser gjøres når som helst og uten større strukturelle endringer i installasjonen.

 

Carlo Gavazzi's 3. generasjon Smarthouse styresystem gir mange nye muligheter og fordeler. Med sin modulære oppbygging og store fleksibilitet er systemet meget god egnet for både bolig- og byggautomasjon.

 

Funksjoner og/eller oppdateringer utføres på en meget enkel måte hvor og når som helst med gratis programvare. Vårt smarthus styresystem er dynamisk og levende, og er enkelt å tilpasse til ønskede og endrede behov i alle livets faser. Med Smart-house teknologi får du en moderne elektroinstallasjon som følger dagens raske teknologiske utvikling.

 

Systemet inkluderer energiovervåking, logging av strøm, vann- og gassforbruk, samt all annen informasjon som er til gjengelig på bussen (temperatur, fuktighet, lysnivåer, etc.).  Med den innebygde web-serveren er alle disse dataene tilgjengelige som grafer ved bruk av smarttelefon, nettbrett eller PC. Systemet er designet som en åpen plattform for enkel og rask integrasjon med produkter fra andre leverandører via RS485 (modbus) og TCP/IP. Se illustrasjon om styresystemets oppbygging.

DIN-skinne modulene plugges sammen uten noen form for kabling.

Hurtigkoblinger for lysbrytere, termostater, PIR-detektorer, etc.

Enkel og hurtig igangkjøring uten adressering av modulene.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no