Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Solskjerming med Smart-house

Motoriserte markiser, persienner eller lameller kan styres automatisk eller i kombinasjon med lys- og tidsstyring. I kombinasjon med varmestyring er du sikret et godt inneklima til alle døgnets tider.

 

Ved en regntung dag er markisene trukket inn, og ved solskinn kan du være sikker på en god solskjerming av boligen. Persienner kan åpnes til faste tider hver morgen for å slippe solen inn og gi en behagelig start på dagen.

 

Med nye regler for passivhus er solskjerming en av de viktige installasjonene du gjør. Passivhus er et konsept som skal sikre et komfortabelt inneklima, og samtidig ha et svært lavt energibehov sammenliknet med vanlige hus. Man tar i bruk flest mulig passive tiltak for å redusere energibehovet.  I kombinasjon med styring av ventilasjon og varme, vil solavskjermingen være av avgjørende betydning.

Stue med nedtrukne persienner som kan styres med Smart-house.

Motoriserte persienner, markiser og lameller kan styres automatisk etter vær-, vind- og lysforhold.

 • Markiser

  Markiser kan automatisk kjøres ut og inn i forhold til vær-, vind- og lysforhold.

 • Persienner

  Persienner kan automatisk kjøres opp og ned i forhold til vær-, vind- og lysforhold.

 • Lamellgardiner

  Lamellgardiner kan automatisk lukkes og åpnes i forhold til vær-, vind- og lysforhold.

 • Tidsstyring

  Persienner, markiser og lameller kan åpnes til en fast tid hver morgen for å slippe inn solen inn og gi en behagelig start på dagen.

 • Automatisk styring

  Markisene går ut og persienner ned når sollyset tilsier det. Når det er overskyet, regn eller sterk vind trekkes markisene inn automatisk.

 • Godt inneklima døgnet rundt

  I kombinasjon med styring av varme, ventilasjon og solskjerming er du sikret et godt inneklima til alle tider døgnets tider.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no