Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger
Smart-house
Om Oss
Kontakt Oss

Styring av lys i store bygg

Kontorlokale med møterom der belysningen kan styres av smarthouseVi tilbyr et omfattende leveringsprogram på komponenter og systemer for lysstyring innenfor byggautomasjon. Effektiv og presis styring av lys av bygg og bygninger er en enkel måte å spare energi på. Med vår løsning kan du selv konfigurere og velge dine løsninger i henhold til dine behov.

 

Med en avansert men enkel konfigurasjon, har du muligheter for å sette nivåene på lysstyringen du ønsker. Enten du ønsker å dempe lyset innvendig i forhold til LUX-verdi utendørs eller innendørs. Eller man ønsker å styre lyset i soner basert på registrering av bevegelse/tilstedeværelse i deler av bygningen eller lageret. Kanskje en løsning er å tidsstyre lyset? Der brukerne kan “kjøpe seg tid” har Carlo Gavazzi løsningen!

 

Dupline, som er et av verdens eldste bussystem, ble lansert så tidlig som i 1985. Frem til i dag har det vært benyttet i over 150.000 installasjoner over hele verden. Dupline anvendes i alle typer applikasjoner der signalinnsamling og styring er viktig. Vi har lang erfaring med over 7.000 installerte systemer i Norge som bl.a. håndterer lysstyring i kontorbygg, offentlige bygg, hoteller, skip, gatebelysning og stadionbelysning.

Brytere, bevegelsesfølere, lux-sensorer, dimmere, releutganger, controllere, dupline bussystem

Brytere

Bevegelsesfølere

Lux-sensorer

Dimmere

Relèutganger

Controllere

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no