Smarthouse styresystem fra Carlo Gavazzi for full kontroll med alle elektriske installasjoner i hjemmet Carlo Gavazzi logo. Leverandør av automasjonskomponenter for industri-, bygg-/boligautomasjon og energieffektive løsninger

Styring av Varme

Med varmestyring kan temperaturen i boligen automatisk senkes når du er borte eller ligger og sover, og heves til komfort temperatur til ønsket tidspunkt. Styring av varme kan deles i forskjellige temperatursoner som soverom, kjeller og oppholdsrom. Dette sparer miljøet og reduserer strømbruken.

 

Smart-house har løsninger for å styre alt fra panelovner og varmekabler til varmepumper og vannbåren varme.

 

I en normal Smart-house installasjon kan du spare opptil 30% av ditt totale strømforbruk.

 

Hva med å starte dagen med duften av nytraktet kaffe og nystekt brød? At persienner åpnes for å slippe inn morgensolen og gi en behagelig start på dagen. At temperaturen heves til komforttemperatur og lys tennes mens du ennå befinner deg under dyna? Med Smart-House har du full kontroll over temperaturen.

Soverom med lys som delvis skinner inn gjennom persienner.

Temperaturen i boligen senkes når familien sover eller er borte fra boligen, og heves til komforttemperatur til ønsket tidspunkt. Full kontroll med dag- og nattstilling av varme.

 • Energisparing

  Det er både miljøvennlig og økonomisk å installere et styresystem for lys, varme og andre elektriske installasjoner. Smart-House senker temperaturen når du er borte fra boligen eller ligger og sover. I en normal Smart-house installasjon spare opptil 30% av ditt totale strømforbruk.

 • Dag-/Nattsenking av temperatur

  Temperaturen i boligen senkes når familien sover eller er borte fra boligen. Temperaturen heves til komforttemperatur til ønsket tidspunkt. Dette sparer miljøet og reduserer strømbruken.

 • Temperatursoner

  Boligen kan deles inn i temperatursoner. Du kan velge komforttemperatur i oppholdsrom, og en lavere temperatur i f.eks. vaskerom, bod eller soverom.

 • Frostsikring

  Varmekabel lagt sammen med vannrør utendørs kan slås på avhengig av utetemperatur for å unngå frostskader.

  Med fast innstilt frostsikringstemperatur sørger man for at boligen ikke fryser ved lengre fravær.

 • Elektrisk varmestyring

  Smart-House har løsninger for å styre alt fra panelovner og varmekabler til varmepumper og vannbåren varme.

 • Termostatfunksjoner

  De integrerte termostatene har valgfri funksjon mellom romføler og/eller gulvføler. Med kombinasjon av rom- og gulvføler er du sikker på at tregulvet ditt ikke blir overopphetet. Ved registrering av for høy temperatur i gulvet, vil varmen automatisk slås av.

   

  Termostatene har display for visning av romtemperatur, og mulighet for å avlese utetemperatur, sette temperaturgrenser både på komforttemperatur og dag-/nattsenking

 • Vannbåren varme

  Smart-house styrer like enkelt vannbårene varmesystemer som elektrisk oppvarming. Vannbåren varme brukes ofte som grunnvarme i boligen.

 • Varmekabler

  Ved å installere gulvføler sammen med termostatene, får du en korrekt og presis regulering av gulvvarme. Nymoderne  varmekabler har høy grad av effektivitet, og er enklere å økonomiinnstille i forhold til dag- og nattemperatur.

 • Varmtvannstank

  Om strømtariffene endres kan det komme til å bli dyrere strøm til gitte tider i døgnet. Ved å styre varmtvannstanken med Smart-house kan du selv velge når den skal ha mulighet for å koble inn.

 • Varmepumper

  Strømmen til varmepumpen kan styres ved hjelp av Smart-house termostatene.

Carlo Gavazzi AS

 

Postadresse: Postboks 215, 3901 Porsgrunn

Besøksadresse: Melkeveien 13, 3919 Porsgrunn

Telefon:  35 93 08 00

E-post:  post@gavazzi.no